Skovhøj Malerfirma

Vi hos Skovhøj Malerfirma er et team af engagerede malere, der alle brænder for vores fag. Vi alle har maling i blodet og nyder, at se de pæneste resultater som vi efterlader. 

Vores første og største prioritet er, at se kunden være glad og tilfreds med vores håndværk og vi forlader aldrig en opgave, før vi er 110% tilfredse selv.

Vi ønsker en enkelt forretning, som kan imødekomme alle typer kunder og opgaver. Endvidere har vi sørget for, at vores priser er yderst konkurrencedygtige så de passer til alle. Ingen opgave er for stor eller for lille og vi lægger samme passion i ALLE vores opgaver.

Uforpligtende Tilbud

Født ind i malerfaget

Kvalitet til skarpe priser

Meet Our Executive Chef

Malere med stor passion

Hos Skovhøj Malerfirma benytter vi maling og materialer af højeste kvalitet, da vi ikke ønsker, at gå på kompromis med vores håndværk. Vi tager aldrig en hurtig beslutning, som vil ende med, at være til gene for vores kunde.

Vi er et lokalt malerfirma fra Østjylland som, udover at operere lokalt, også dækker resten af jylland. Ikke to dage er ens, da alle kunder har forskellige behov og ønsker. Vores malere er vant til at arbejde i små som store lejligheder, parcelhuse,større villaer samt alle typer erhvervsmål.

Vi klarer alt i spartling og maling og benytter os af bedste teknikker i branchen. Vi mestrer en lang række metoder, som skaber lige det finish du ønsker dig.

© SKOVHØJ MALERFIRMA 2021