fbpx

Om Skovhøj Malerfirma

Malere med
stor passion

Hos Skovhøj Malerfirma benytter vi maling og materialer af højeste kvalitet, da vi ikke ønsker, at gå på kompromis med vores håndværk. Vi bliver aldrig fristet af en hurtig beslutning, som vil ende med at være til gene for vores kunde.

Vi dækker hele østjylland

Vi er et lokalt malerfirma fra Galten som, udover at operere lokalt, også dækker resten af østjylland. Ikke to dage er ens, da alle kunder har forskellige behov og ønsker. Vores malere er vant til at arbejde i små som store lejligheder, parcelhuse, større villaer samt alle typer af erhvervsmål.

Vi klarer alt inden for malerarbejde og benytter os af de bedste teknikker i branchen. Med mange års erfaring inden for malerfaget hjælper vi med at gøre din drømmebolig til virkelighed. 

paint

Din tilfredshed er alfa og omega

Vi hos Skovhøj Malerfirma er et team af engagerede malere, der alle brænder for vores fag. Vi har alle maling i blodet og nyder, at se de pæneste resultater som vi efterlader.

Vores første og største prioritet er, at se kunden være glad og tilfreds med vores håndværk og vi forlader aldrig en opgave, før vi er 110% tilfredse.

Vi ønsker en enkelt forretning, som kan imødekomme alle typer kunder og opgaver. Endvidere har vi sørget for, at vores priser er yderst konkurrencedygtige så de passer til alle. Ingen opgave er for stor eller lille og vi lægger samme passion i ALLE vores opgaver.

Vores kunder elsker vores resultater

Vi dækker hele østjylland

Få et uforpligtende tilbud

Skovhøj Malerfirma tilbyder vejledning & malerarbejde til en konkurrencedygtig pris. Vi sætter en dyd i vores kunders tilfredshed, samt alle aftaler om projektets starttidspunkt og pris. Kontakt os, hvis du har brug for en professionel maler.